Soep & Zo

Het aantal liefhebbers van de gezellige eetavonden ‘Schalkhaar eet met elkaar’ blijft maar groeien! Wegens het succes zijn we begonnen met  ‘Soep & zo’! Eenmaal per maand serveren we op woensdagmiddag in de Buurtkamer van Museum AFS een complete broodmaaltijd met een bord lekkere soep.

Ook serveren we een extraatje, elke keer wat anders, bijv. een omelet, een tosti of een fruitsalade. En dat voor maar € 6,- p.p.! Voor deze broodmaaltijd hoeft u zich niet op te geven. Als u maar om 16.45 uur aanwezig bent. Dan weten we hoeveel soep we moeten klaarmaken. We maken de soep ter plekke, lekker vers en met veel groente erin.

Terwijl wij aan het kokkerellen zijn, is er tijd om bij te praten of een spelletje te doen. We dekken met elkaar de tafel met verschillende soorten brood, kaas, vleeswaren, zoet beleg en kannen met water. Koffie/thee is verkrijgbaar voor € 1,75. Rond 17.30 uur gaan we aan tafel en terwijl we genieten van de maaltijd praten we gezellig bij. Na de maaltijd ruimen we samen op en sluiten we af.

De datums vind u in de agenda van deze website. Voel je welkom en schuif gezellig aan!