Onze vernieuwde website staat online!

Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan onze vernieuwde website. Met trots kunnen wij zeggen dat onze nieuwe website nu helemaal naar onze wens is! Het uiterlijk van de website is ogenschijnlijk weinig veranderd, maar de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Zo kun je online een reservering plaatsen voor de activiteiten.

Deze website maakt het mogelijk om onze gasten nog beter van dienst te zijn. Onze dienstverlening en contactgegevens komen duidelijk naar voren. Daarnaast is er ruimte voor nieuwsberichten, waar we veel gebruik van gaan maken om onze gasten op de hoogte te brengen / houden van de ontwikkelingen binnen het museum.

We blijven bezig!

Natuurlijk blijven we onze site up-to-date houden met de nieuwste informatie en blogs. Bezoek daarom dus regelmatig onze website om altijd op te hoogte te blijven!

Wat vind je van onze nieuwe website?

Zelf zijn we erg tevreden met onze nieuwe website, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar uw mening. Wat vind u van de nieuwe website van Museum AFS? Kunt u alle gewenste informatie terugvinden op onze site? Is de indeling duidelijk? Vind u het handig dat u direct een reservering kunt maken van een van de activiteiten? En heeft u misschien nog verzoekjes voor onze nieuwsblog? We horen het graag!